BODES

Casa’t a la Masia Miravall

Veniu a conèixer una forma de diferent de viure el vostre casament! Us donem la possibilitat de celebrar-lo enmig del camp i de la natura, fora de tots els protocols a què estem acostumats:

  • Disseny adaptat al vostre gust i necessitats.

  • Diferents espais de celebració.

  • Possibilitat de fer la ceremònia civil o religiosa.

  • Distribució de taules i sales de tot tipus.

  • Disseny exclusiu de detalls, invitacions, carta de menús, llibres de boda.

  • Possibilitat d’allotjament a baix cost.

  • Menús personalitzats, de qualitat, de proximitat i originals.

  • Sempre amb productes de proximitat i de temporada.

SERVEIS DE WEDDING PLANNER

Li oferim des de l’assessorament general per a tots els preparatius i el desenvolupament del concepte creatiu del seu casament, fins al disseny i producció de la decoració; contractació del càtering, la il·luminació, el so, el fotògraf i el vídeo; així com del transport i allotjament dels seus convidats.

A consultar: poseu-vos amb contacte amb el mas Miravall per a més informació sobre el servei de wedding planner i demana un pressupost sense cap compromís.

Recomanacions

BODA LAURA I JORDI

Vem triar Miravall per al nostre casament per ser un espai amb personalitat i que permet fer una cerimònia a l’aire lliure. En Jaume, la Cinta i tot l’equip de Miravall ens van donar diferents possibilitats per a triar i van treballar per a que tot fos com voliem. Poder reunir a tothom durant un cap de setmana i que es quedessin a dormir va ser tot un encert. Repetiriem!

BODA MARTA I MARC

Tornariem a triar Miravall 1000 cops més per fer la boda! Des del moment en que vam entrar, ens va encantar l’espai i el tracte amb el Jaume, sense floritures i parlant-ho tot clar i amb molta simpatia. Tot han estat facilitats de la seva part des del primer dia fins després de la boda. Una mica més tard vam conèixer la Cinta, de totes les wedding planners que havíem conegut fins al moment és la que ens va donar més bon rotllo.

BODA MARIA I RAMÓN

Fantàstic, un dia que recordarem tota la vida. Casar-se en un entorn tan bucòlic et fa sentir com si estiguessis dins d’un conte. Un lloc espectacular per cualsevol tipus de esdeveniment, repetiriam la boda sense pensar-ho, menjar bonissim i de la terra, ademes un personal molt cualificat i un gran equip huma, sense cap dubte ho recomanem a tothom. Gracies per tot!