BODES

Veniu a conèixer una forma de diferent de viure el vostre casament! Us donem la possibilitat de celebrar-lo enmig del camp i de la natura, fora de tots els protocols a què estem acostumats!

El nostre equip hi posarà tot l’esforç, la il·lusió i la passió per fer les coses ben fetes i perquè, plegats, fem realitat els vostres desitjos!

MÉS INFORMACIÓ

BATEJOS, COMUNIONS I CELEBRACIONS FAMILIARS

Batejos, comunions i celebracions familiars: Les celebracions per als reis de casa són una de les nostres especialitats. Al Mas Miravall, us proposem diferents menús per a aquests tipus de celebració.

MÉS INFORMACIÓ

MIRAVALL EMPRESES

Mas Miravall és l’espai idoni per celebrar-hi esdeveniments d’empresa i gaudir, a les nostres instal·lacions, del nostre servei de càtering..

Podreu celebrar-hi sopars d’empresa, presentació de productes, reunions, convencions, activitats… I tot tipus d’esdeveniments per a empreses. Disposem de salons privats amb capacitat de fins a 200 persones.

MÉS INFORMACIÓ

ALTRES CELEBRACIONS I MENÚS PER EMPORTAR

Podeu venir a Miravall a celebrar àpats de grups, celebracions familiar, Nadal, cap d’any, comiats de solters, Festes d’estudiants, consulta les opcions disponibles:

També disposem d’un nou servei de menjars preparats llestos per emportar per a que puguis cobrir els teus esdeveniments, actes, reunions o celebracions amb els plats més tradicionals.

MÉS INFORMACIÓ

PLATS PER EMPORTAR

Disposem d’un nou servei de menjars preparats llestos per emportar per a que puguis cobrir els teus esdeveniments, actes, reunions o celebracions amb els plats més tradicionals.

Només t’hauràs de preocupar d’escollir els plats!

MÉS INFORMACIÓ

Recomanacions

Perquè triar Mas Miravall per a la teva celebració?

Tornariem a triar Miravall 1000 cops més per fer la boda! Des del moment en que vam entrar, ens va encantar l’espai i el tracte amb el Jaume, sense floritures i parlant-ho tot clar i amb molta simpatia. Tot han estat facilitats de la seva part des del primer dia fins després de la boda. Una mica més tard vam conèixer la Cinta, de totes les wedding planners que havíem conegut fins al moment és la que ens va donar més bon rotllo: amb molt bon gust, idees precioses… una super professional que va entendre el que volíem i s’hi va implicar moltíssim. El mestre de ceremònies que ens van proposar també va ser de 10, gràcies Ferran, per fer-nos riure tant com volíem! També volem agrair a l’Isma i a la resta de l’equip pel tracte durant tota la boda i per aguantar-nos fins les 7 del matí. Sou uns cracks!

Marc i Marta

Un lloc espectacular per cualsevol tipus de esdeveniment, repetiriam la boda sense pensar-ho, menjar bonissim i de la terra, ademes un personal molt cualificat i un gran equip huma, sense cap dubte ho recomanem a tothom. Gracies per tot!

Roger Calvo

Vem triar Miravall per al nostre casament per ser un espai amb personalitat i que permet fer una cerimònia a l’aire lliure. En Jaume, la Cinta i tot l’equip de Miravall ens van donar diferents possibilitats per a triar i van treballar per a que tot fos com voliem. Poder reunir a tothom durant un cap de setmana i que es quedessin a dormir va ser tot un encert. Repetiriem!

Laura kunary

“Els amics que no havien estat abans, quedem bocabadats pel lloc tan especial i per les magnífiques instal·lacions que té.

Que aquest any sigui el millor per a tots! “

Enric trullols

«La meva dona somiava amb un dia així. Va ser perfecte. Veure a tots els nostres familiars passar-ho bé en el nostre dia ens va emocionar.»

Jordi i Laura

«Fantàstic, un dia que recordarem tota la vida. Casar-se en un entorn tan bucòlic et fa sentir com si estiguessis dins d’un conte»

Maria i Ramón, Your Content Goes Here