COM ARRIBAR!

Mas de Miravall, Afores S/N, 25430- Juneda
 +34 973 050 257

Passeu la primera rotonda de Juneda, feu la baixada, i, just passar la segona rotonda, gireu a la dreta direcció carretera de Castelldans. Seguiu la carretera i, després de passar el pont de l’AVE a 1,7 km, trenqueu cap a un camí a l’esquerra que ja està senyalitzat fins a Miravall.

Contacta directament amb nosaltres

Aquest formulari us permet enviar la vostra consulta o comentari al nostre correu electrònic: info@masmiravall.com

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de Mas Miravall, SL. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini’l i informi’ns per aquesta via.

D’acord amb la LOPD, li informem que les seves ades personals i direcció de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual es Mas Miravall,SL, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els postres productes i/o serveis.

Si ho desitja, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a a següent direcció de correu electrònic a info@masmiravall.com, indicant a la línia d’”Assumpte” el dret que desitja exercitar.

DADES DE CONTACTE