COM ARRIBAR!

  Afores S/N, 25400 Juneda Lleida
 +34 973 050 257

Passeu la primera rotonda de Juneda, feu la baixada, i, just passar la segona rotonda, gireu a la dreta direcció carretera de Castelldans. Seguiu la carretera i, després de passar el pont de l’AVE a 1,7 km, trenqueu cap a un camí a l’esquerra que ja està senyalitzat fins a Miravall.

Contacta directament amb nosaltres

Aquest formulari us permet enviar la vostra consulta o comentari al nostre correu electrònic: info@masmiravall.com

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de la Manreana, SL. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini’l i informi’ns per aquesta via.

D’acord amb la LOPD, li informem que les seves ades personals i direcció de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual es la Manreana, SL, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els postres productes i/o serveis.

Si ho desitja, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a a següent direcció de correu electrònic a info@lamanreana.com, indicant a la línia d’”Assumpte” el dret que desitja exercitar.

DADES DE CONTACTE

Recomanacions

Perquè tria el Mas Miravall per la teva celebració?

Tornariem a triar Miravall 1000 cops més per fer la boda! Des del moment en que vam entrar, ens va encantar l’espai i el tracte amb el Jaume, sense floritures i parlant-ho tot clar i amb molta simpatia. Tot han estat facilitats de la seva part des del primer dia fins després de la boda. Una mica més tard vam conèixer la Cinta, de totes les wedding planners que havíem conegut fins al moment és la que ens va donar més bon rotllo: amb molt bon gust, idees precioses… una super professional que va entendre el que volíem i s’hi va implicar moltíssim. El mestre de ceremònies que ens van proposar també va ser de 10, gràcies Ferran, per fer-nos riure tant com volíem! També volem agrair a l’Isma i a la resta de l’equip pel tracte durant tota la boda i per aguantar-nos fins les 7 del matí. Sou uns cracks!

Marc i Marta

Un lloc espectacular per cualsevol tipus de esdeveniment, repetiriam la boda sense pensar-ho, menjar bonissim i de la terra, ademes un personal molt cualificat i un gran equip huma, sense cap dubte ho recomanem a tothom. Gracies per tot!

Roger Calvo

Vem triar Miravall per al nostre casament per ser un espai amb personalitat i que permet fer una cerimònia a l’aire lliure. En Jaume, la Cinta i tot l’equip de Miravall ens van donar diferents possibilitats per a triar i van treballar per a que tot fos com voliem. Poder reunir a tothom durant un cap de setmana i que es quedessin a dormir va ser tot un encert. Repetiriem!

Laura kunary

“Els amics que no havien estat abans, quedem bocabadats pel lloc tan especial i per les magnífiques instal·lacions que té.

Que aquest any sigui el millor per a tots! “

Enric trullols

«La meva dona somiava amb un dia així. Va ser perfecte. Veure a tots els nostres familiars passar-ho bé en el nostre dia ens va emocionar.»

Jordi i Laura

«Fantàstic, un dia que recordarem tota la vida. Casar-se en un entorn tan bucòlic et fa sentir com si estiguessis dins d’un conte»

Maria i Ramón, Your Content Goes Here