PAINTBALL MIRAVALL

Comptem amb la instal·lació més gran de la província de Lleida amb més de 50.000 m2 per disputar una disciplina que cada cop té més adeptes, el Paintball. Les instal·lacions situades dins de la casa de colònies de Miravall compten amb 3 camps diferents cadascun amb un grau de dificultat diferent.

En aquest joc, poden participar jugadors a partir de 9 anys, i qualsevol sexe o condició física. Cadascú pot exercir un paper clau i aprofitar les seves qualitats personals per atacar, defensar o recolzar.

En l’execució de l’estratègia de l’equip per vèncer l’oponent, el joc fomenta una cohesió molt forta, una comunicació verbal i gestual entre els jugadors del mateix equip, un esperit de companyerisme i de confiança mútua. Estreny el vincle entre els jugadors. Per naturalesa, és un joc de supervivència que genera una forta emoció i descàrrega d’adrenalina, relaxant així la tensió i estrès.

És especialment recomanable per empreses que vulguin treballar lideratge, organització… també per a comiats de solter, aniversaris, grups d’amics i altres.

 

Vine a disfruta d’un dia ple d’emocions al paintball Miravall, consulta les nostres tarifes al següent enllaç.

TARIFES

GALERIA D’IMATGES DEL PAINTBALL MIRAVALL