EMPRESES

 Miravall Empreses

Mas Miravall és l’espai idoni per celebrar-hi esdeveniments d’empresa i gaudir, a les nostres instal·lacions, del nostre servei de càtering

Podreu celebrar-hi sopars d’empresa, presentació de productes, reunions, convencions, activitats… I tot tipus d’esdeveniments per a empreses. Disposem de salons privats amb capacitat de fins a 200 persones. També podreu gaudir dels nostres jardins exclusius, el nostre pati interior i les nostres terrasses per als aperitius més selectes.

Tots els espais disposen d’entrada de llum natural, climatització, zona Wi-Fi, projector d’alta qualitat, pantalla dimensional, equip de so… I totes les facilitats que us convinguin per als muntatges.
També tenim un catàleg d’activitats per a empreses: paintball, risoteràpia, dinàmiques de grup…

Miravall és un espai únic perquè la vostra empresa gaudeixi d’una bona gastronomia i uns serveis i espais idonis a les vostres necessitats.

Contacta directament amb nosaltres

Aquest formulari us permet enviar la vostra consulta o comentari al nostre correu electrònic: info@masmiravall.com

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de Mas Miravall, SL. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini’l i informi’ns per aquesta via.

D’acord amb la LOPD, li informem que les seves ades personals i direcció de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual es Mas Miravall,SL, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els postres productes i/o serveis.

Si ho desitja, vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a a següent direcció de correu electrònic a info@masmiravall.com, indicant a la línia d’”Assumpte” el dret que desitja exercitar.