Política de Devolucions

El termini de devolucions de  la totalitat de l’import. es abans de 48 hores de la reserva.
A partir d’aquí el 50% de l’import de la reserva.

Per qualsevol cancelacio de reserva contacti a  info@miravall.cat o al +34 973 050 257.

 

INFORMACIÓ SOBRE L’OFERTA HOTELERA I RESERVA DE SERVEIS D’ALLOTJAMENT

El lloc web conté informació sobre la reserva d’allotjaments turístics en CASA MIRAVALL S.L.
L’Usuari podrà reservar l’allotjament en La Manreana Parc a través d’aquest Lloc web. Es fa constar que, únicament als efectes de les presents Condicions Generals, així com de les condicions específiques que fossin aplicable, s’entendrà per allotjament turístic:
Preguem que es consultin aquestes condicions en el Lloc web. Es fa constar que el gaudi de les instal·lacions es realitzarà de conformitat amb les dates i l’horari d’obertura al públic d’aquestes i segons la disponibilitat de places.
Les reserves d’allotjaments turístics realitzades a través del lloc web queden expressament subjectes a les condicions específiques de reserva d’allotjaments turístics, que podran consultar en el procés de reserva sense perjudici del que es disposa en les presents Condicions Generals.
Els preus aplicables a la reserva d’allotjaments seran els que apareguin en el Lloc web en el moment de realitzar la corresponent reserva, ateses les dates i altres circumstàncies concretes de cada reserva.
Els drets i obligacions de l’Usuari, tant durant la reserva dels allotjaments turístics com una vegada reservats, queden així mateix subjectes a l’exposat en les presents Condicions Generals i en les corresponents condicions específiques de reserva, i altra normativa existent en CASA MIRAVALL S.L. , que es troba en la recepció. Així mateix, aquesta informació podrà ser facilitada a l’Usuari, si així ho sol·licita, a través dels següents mitjans:

Tel.:+34 973 050 257.
Correu electrònic: info@miravall.cat

RESERVA INCORRECTA

En el cas que la reserva estigui equivocada, ja sigui un error en el dia d’entrada o de sortida, un cap de setmana equivocat … Contacti amb la  CASA MIRAVALL S.L. per arribar a una solució amistosa.
nfo@miravall.cat